Meer informatie & Foto’s

Op ons terrein

Er is een (14 x 5 meter) zwembad met zout water. Milieuvriendelijk, geen rode ogen, geen chloorlucht en heerlijk zacht voor de huid. Het water wordt dagelijks gecontroleerd. Wij gebruiken geen chemicaliën. Er zijn ligbedden. Een paar meter verder is een groot terras met platanen en een hemelbed. Er is een tafeltennistafel en genoeg ruimte om te badmintonnen en te voetballen. Maak een wandeling over ons grote terrein en ontdek ons arboretum. Er zijn diverse zitjes op verschillende plekken.

Wat te doen

In het huis hebben wij voor u een map met alle mogelijke informatie over de diverse toeristische en culturele mogelijkheden in de omgeving.
Ook ligt er een recente lijst van alle mogelijke markten: weekmarkten, vide greniers, brocante- en antiekmarkten, de boekenmarkt enz.

Voor wandelliefhebbers liggen er in de directe omgeving meerdere prachtige routes, dwars door de bossen en weilanden. Hier zijn er meerdere van direct te starten vanuit de Gîtes!

Voor golfliefhebbers zijn er binnen een straal van 15 minuten rijden meerdere hoog aangeschreven banen te vinden. Bijvoorbeeld Golf Club De Lolivarie.

La Cuisine de Marianne

Op verzoek kan voor het ontbijt gezorgd worden. En hebt u een keer geen zin om te koken, dan kunt u bij ons de avondmaaltijd nuttigen. Zoveel mogelijk uit eigen moestuin en boomgaard.

Wij bieden diverse menu’s voor schappelijke prijzen. Half- of volpension behoort tot de mogelijkheden.
Een paar keer per jaar organiseert La cuisine de Marianne diners met een thema.
Wij hebben zelfgemaakte jam, chutney, siroop en wijn te koop.

Kijk voor meer informatie en foto’s op de Facebookpagina van La Cuisine de Marianne.

Bed & Breakfast

In van Gogh (het huis waar we zelf wonen) is een riante kamer beschikbaar met eigen badkamer. Een twee-persoons bed (180×200), veel boeken en kunst aan de muur en natuurlijk inclusief een heerlijk ontbijt. Ideaal voor kort verblijf, maar kan ook als extra kamer bij een gîte geboekt worden. Bel of mail voor een offerte.

Wilt u langere tijd verblijven om bijvoorbeeld aan een boek of een proefschrift te werken, dan bent u ook van harte welkom. U wordt volledig verzorgd; rust gegarandeerd en iemand in de buurt die u helpt om uw motivatie vast te houden.

Cursussen

Wij kunnen voor u diverse cursussen verzorgen. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden. Kookles, een schilder- of aquarelleerweek, een koorweek, yoga,
Frans voor beginners en gevorderden, het kinderatelier, piano- en zangles.
Alles in samenwerking met kunstenaars, musici en gekwalificeerde docenten uit de omgeving. Ook organiseren wij lezingen en concerten.

Locatie